DMT 

Een krachtige, diepe en effectieve massage. 

Vooral gebruikt bij grote spanning in de spieren of chronische spierklachten. De massages, die uitgevoerd worden met onderarm, elleboog en knokkels, kunnen als pijnlijk ervaren worden, maar zal resulteren in soepelere spieren en een bewegelijker lichaam.

Met veel plezier gevolgd en gecertificeerd onder deskundige leiding van Alex van der Bilt  https://www.vandebiltopleidingen.nl


Wist je dat;

Magnesium; Ré-Genesis

Zonder kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen, chemische en synthetische hulpstoffen!

Magnesium is een mineraal dat het lichaam nodig heeft voor een enorm groot aantal processen in het lichaam; o.a. het functioneren van skeletspieren, hart en bloedvaten, gezonde botten, ter ondersteuning van stress en vermoeidheid en speelt een belangrijke rol in de ontstekingsprocessen.

Inzetbaar bij o.a. vermoeidheid, spierspanning, kramp, lusteloosheid.

Een volwassen mens heeft ca 300 gram magnesium per dag nodig. De werkelijke magnesiumbehoefte kan natuurlijk sterk variëren, afhankelijk van factoren zoals leeftijd, beroep, sport, leefwijze ziekte en medicijnen.

Het duurt even voor de werking van magnesium merkbaar zal zijn. De ontspannende werking voor de spieren zal al na enkele dagen of weken merkbaar zijn. Echt duurzaam zal het merkbaar zijn na 2 tot 3 maanden.

Magnesiumolie wordt het snelst opgenomen onder de voeten, in de oksels of in de lies. Voor het slapen gaan enkele sprays toepassen zal de nachtrust bevorderen. Ook bij kramp zal het verlichting geven, gelijk sprayen op de aangedane spier en licht inmasseren. De olie kan gewoon intrekken en blijven zitten.

Voetmassage met Magnesium olie - 30 minuten € 30,--


De huid een oppervlakte heeft van twee vierkante meter en het ons grootste orgaan is. Zonder de huid zou het onmogelijk zijn om te leven. De tast- en pijn zintuigen zijn onmisbaar voor het contact met de buitenwereld.

Het contact met de huid tussen de gemasseerde en masseur het hormoon oxytocine vrijkomt? Dit stofje wordt aangemaakt via de hypothalamus in de hersenen (controleert het autonome zenuwstelsel. Speelt een grote rol bij de organisatie van gedragingen die zorgen voor overleving van de mens; o.a. eten, vechten, vluchten.  Reguleert o.a. bloeddruk, hartslag en lichaamstemperatuur). 

 

 Waarom ik zo graag een massage geef?

Er wordt wel eens gevraagd na een massage; "word jij er nou niet moe van"?

NEE, het effect van een massage is tweerichtingsverkeer. Niet alleen diegene die gemasseerd wordt ervaart een diepe ontspanning en rust. Ook ik ervaar rust en plezier tijdens het geven van heerlijke massage én na afloop krijg ik er bovendien ook nog eens veel energie van!

Wat een prachtig beroep.

 

HUISREGELS

Hygiëne staat hoog in het vaandel bij Fitmassage Jose, ik verwacht dat u hier aan voldoet. Een schoon lichaam is een vereiste.

Bij een massage horen kledingstukken niet in de weg te zitten. Ondergoed mag u aanhouden. (de lichaamsdelen die niet gemasseerd worden, dek ik af met een handdoek).

Handdoeken hoeft u niet mee te nemen, die zijn hier aanwezig.

Fitmassage Jose zal geen persoonlijke- en medische informatie doorspelen aan derden. Wat er besproken wordt tussen cliënt en behandelaar blijft binnen mijn praktijk.

Fitmassage Jose is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie; zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures en medicijngebruik.

Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn.

Aanwezig zijn op de afgesproken tijd; te laat komen geeft u stress en is dus geen goed uitgangspunt voor een massage. Maar, ook de mensen die ná u aan de beurt zijn worden graag op tijd behandeld.

Blessures en/of medicijn gebruik graag doorgeven voordat de massage begint.

Ik ben niet aangesloten bij een zorgverzekeraar. De kosten van de behandelingen worden dan ook niet vergoed door de zorgverzekeraar.

U kunt bij mij niet pinnen, graag contante betaling.

Géén erotische massages!

 

Deze website is met de grootste zorg samengesteld. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid in mogelijke onjuistheden op deze site. (informatie is afkomstig van bronnen die betrouwbaar worden geacht).

Alle prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van typ- en programmeer fouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

4021