Welkom op de site van Fitmassage Jose.

Kijk eens rustig rond op mijn site, heb je nog vragen of opmerkingen, bel of mail gerust. Misschien kan ik je binnenkort verwelkomen in mijn praktijk.

Een massage nemen omdat je het gewoon verdient, ook al zijn er geen aanwijsbare klachten. We het allemaal druk hebben, vergeten om op tijd te ontspannen met als gevolg o.a. verhoogde spierspanning, stress, vermoeidheid en hoofdpijn. 

Ook voor sportmassages en tapen bent u bij mij aan het goede adres.


U kunt hier het hele jaar terecht voor een vakkundige en/of ontspannende massage. Samen stellen we de duur en de gewenste massage samen. De behandelkamer heeft een aangename temperatuur. Zowel de behandeltafel als de olie zijn heerlijk warm en u mag rekenen op mijn volledige aandacht en zorg ten tijde van de behandeling. 

Ontspannen op zijn tijd is goed om eventuele klachten vóór te blijven. 


Sta even stil bij jezelf en gun je een moment van rust!