Welkom op mijn site en leuk dat u interesse toont. Het eerste contact is gelegd en wellicht heeft dit u, na het lezen van voorgaande info, doen besluiten om daadwerkelijk een afspraak te maken, dat zou fijn zijn. 


De opleidingen voor de massages die ik aanbied, heb ik doorlopen bij vertrouwde scholingsinstituten en ben daar volledig voor gediplomeerd of gecertificeerd. De eerste massage opleiding, als Sportmasseur, is gevolgd bij Opleiding Sportmassage Friesland. Dit was een 1-jarige cursus waar, buiten de sportmassage om, ook tapen, bandageren, reanimeren en EHBSO (eerste hulp bij sportongelukken), aan bod zijn gekomen. Een enorm inspirerende opleiding. Dit was het begin van…… 

Tja je raakt “besmet” met het “masseer virus”; steeds meer kennis vergaren, andere benaderingen ervaren, andere handgrepen kunnen toepassen. Mensen leren kennen, ervaringen delen.


Ook na 11 jaar masseren voeg ik zo nu en dan een nieuwe competentie toe aan de bestaande massages waaruit nu een keuze gemaakt kan worden. Ik ben nog lang niet uitgeleerd!


Bij de 1e kennismaking starten we met het invullen van een anamnese formulier, dit om een zo goed mogelijk beeld te krijgen wat uw wensen (en eventuele klachten) zijn. Daarna start ik met de door u gekozen massage. Ik werk alleen met etherische oliën van hoogwaardige kwaliteit, met verschillende heerlijke geuren. Mocht je allergisch zijn voor bepaalde bestanddelen, dan werk ik met een zachte basisolie zonder toevoegingen.


  • Sportmassage

  • Dorn Methode

  • Bindweefselmassage

  • DMT Deep Muscular Technics

  • Voetreflex

  • Medical/Kynesio tapen

  • Voetmassage

  • Zwangerschap massage

  • Stoelmassage

  • Diverse ontspanningsmassages


Voor meer informatie over betreffende massages, verwijs ik u naar Tarieven/Massages.


Tevens ben ik werkzaam In de prachtige sauna Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen.  http://www.waterlelie.nl.